Hodnocení obchodu

5,0 15 hodnocení
5
15x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
FM Avatar autora | 11.3.2019
kvalitní zboží a rychlá dodávka až do domu
Avatar autora | 7.2.2019
+ Skvělá a rychlá komunikace
+ Diskrétní
+ Milý přístup
+ Kvalitní zboží

Už je to má 2. objednávka v tomto shopu a jsem velice spokojená. Svou objednávku jsem potřebovala změnit a vubec s ničím nebyl problém. Rychlá, milá a velice profesionální komunikace. Určitě mohu jen doporučit!
Avatar autora | 2.11.2018
dpbre
Avatar autora 16.7.2019
Děkujeme za pozitivní hodnocení :) Tým Super-Penis.cz
Avatar autora | 1.9.2018
Cast dodavky byl defektni, mozna transportni poskozeni. Je poslano kompletrne nazpet a cekam na vyrizeni nahradniho vyrizeni. Toto se muze stat kazdemu. Jinak je profesionalita a logistika v poradku. Doposud jsem spokojen
Avatar autora 16.7.2019
Ano, produkt byl poškozený, proto jsme okamžitě uznali reklamaci a obratem Vám zaslali nové zboží včetně několika dárků navíc jako kompenzaci za způsobené nepříjemnosti. Jsme rádi, že se vše vyřešilo rychle a dle Vašich potřeb a že nám stále zachováváte přízeň, vážíme si toho. Tým Super-Penis.cz :) specializovaný sexshop pro muže
Avatar autora | 1.1.2018
+ rychlé dodání
+ diskrétně zabaleno

Avatar autora 16.7.2019
Děkujeme za pozitvní hodnocení, je to pro nás důležité. Na rychlém dodání a maximální diskrétnosti si zakládáme :) Tým Super-Penis.cz specializovaný sexshop pro muže
Avatar autora | 6.11.2017
+ dodání bylo perfekt

Avatar autora | 1.11.2017
+ Perfektní komunikace
+ Rychlost dodání
+ Diskrétnost
+ Ochota (což je v této době pro mne obrovské plus)

Velice ráda jsem zde nakoupila. Pro mne naprosto skvělý a přehledný eshop. Při každém dotazu, potřeby či problému je velice příjemná a rychlá komunikace a vždy vyborně vyřešené. Skvělá kvalita zboží, diskrétní a rychlé dodání. Určitě se do obchodu budu vracet. Mohu jen doporučit!! :) A dáreček k nakupu mile potěšil :)
Avatar autora | 31.10.2017
+ Přehledné stránky
+ Dobrá cena
+ Rychlé dodání

Avatar autora | 29.10.2017
+ Skvělé ceny
+ Dobrá komunikace

Jednoznačně doporučuji
Avatar autora | 24.10.2017
Mám jen dobré zkušenosti, určitě z mé strany zde nebyl můj nákup poslední!
Avatar autora | 19.10.2017
+ Vše profesionálně proběhlo. Moc děkuji.

Avatar autora | 28.8.2017
+ rychlí a rozumně jednají

Avatar autora 16.7.2019
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení. Rychlost a diskrétnost je u nás na prvním místě. Zboží zasíláme do 24h. Seriozní jednání považujeme také za samozřejmost. Věříme, že i příště s námi budete spokojený. Přejeme Vám příjemný den :) tým Super-Penis.cz, specializovaný sexshop pro může
Avatar autora | 27.8.2017
Po upozornění, že zboží nemá český návod mně byl návod v češtině téměř okamžitě zaslán.
Avatar autora | 29.7.2017
+ Měli, ci jsem hledala
+ Naprosto super komunikace
+ Rychlost dodání
+ Krásný výrobek
- Žádná
- Možná větší výběr

Luxusní obchod. 100% spokojenost. Partner byl mile překvapen, co to našel za blýskavý kamínek v...
Avatar autora 16.7.2019
Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení a doporučení, moc to pro nás znamená a jsme rádi, že měl partner radost :) Jsme malý specializovaný sexshop, který nemá skladem tisíce kusů a ani to není naším cílem. Právě díky úzké specializaci Vám můžeme nabízet jen kvalitní a ověřené produkty, které jsem sami testovali a ověřili jejich spolehlivost a funkčnost. Těšíme se na příští návštěvu. Přejeme Vám příjemný den :) tým Super-Penis.cz, specializovaný sexshop pro může
Avatar autora | 10.7.2017
+ zasilnovna

Avatar autora 16.7.2019
Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení a doporučení, moc to pro nás znamená. Ano, nově máme kromě výdejních míst Uloženka (HeurekaPoint) také výdejní místa Zásilkovna. Můžete si tak vyzvednout balíček již za 50 Kč v blízkosti domova nebo zaměstnání a to jak v ČR tak SK. Přejeme Vám příjemný den :) tým Super-Penis.cz, specializovaný sexshop pro může