Hodnocení obchodu

5,0 42 hodnocení
5
41x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
W Avatar autora Warf | 17.11.2020
Obchod je dobrej možno v budoucnu opět nakoupím
Avatar autora | 14.10.2020
Obchod funguje, nic mimo běžné zvyklosti. Já tedy čekal déle, ovšem přišla omluva. A já to chápu, když jsme kvůli Covidu přikovaní doma, je dobré mít po ruce nějakou alternativu, a smutných pánů je evidentně hodně.
Avatar autora | 2.10.2020
Přehledný nákup, vše naprosto v pohodě.
Avatar autora | 16.9.2020
Všem kupujícím doporučuji...
Avatar autora | 1.9.2020
S obchodem jsem naprosto spokojen, nebyla to první objednávka a vždy vše proběhlo perfektně a super rychle.
Avatar autora | 18.8.2020
+ Vše probíhá velmi rychle - doručeno bylo druhý den po objednávce, dodané zboží odpovídá tomu co je na webu,
- Na žádnou jsem nenarazil

Avatar autora | 9.8.2020
+ Výběr zboží

Avatar autora | 5.8.2020
+ Rychlé dodání

P Avatar autora Peterfun | 1.6.2020
Zboží vypadá skoro jako na fotografii, celkově spokojenost, navíc drobný dárek. Velice rychlé doručení. Doporučuji obchod. ????????
Avatar autora | 26.5.2020
+ kvalita zadecek

Avatar autora | 26.5.2020
+ Rychlost doručení
+ Diskrétnost
+ Kvalita produktů

Avatar autora | 21.4.2020
Skvělé
Avatar autora | 8.4.2020
Včasné doručení, vše precizně zabalené, kvalitní produkty.
Avatar autora | 30.3.2020
+ Diskrétnost,rychlost vyřízení a dodání zboží,kreativita,vstřícnost,slevové akce.
- Nic mne nenapadá.

Výhody už jsou popsány výše.Další výhoda obchodu je testování výrobků a jejich výsledné pocitové vyhodnocení.Následná škála vzrušivých prožitků testerů na jednotlivé výrobky může zájemci naznačit směr ve výběru produktu.Může spotřebiteli pomoci ve výběru nových dimenzí rozkošných prožitků a povznést pocitové vyvrcholení do nových neprobádaných extatických výšin. S toho důvodu obchod nabízí jen kvalitní a testované zboží,které nemůže zklamat.
Avatar autora (Administrátor) 1.12.2020
Ano, proto výrobky testujeme, abychom mohli našim zákazníkům opatřit ohodnocení produktu i skrz prožitek a nejen dle toho, jak produkt vypadá. Tak si náš zákazník může co nejlépe pro sebe vybrat :) Děkujeme za zpětnou vazbu a přejeme hezký den :) Tým Super-penis.cz
Avatar autora | 24.3.2020
+ Rychlost vyřízení,diskrétnost,ochota.
- Na ni jsem nepřišel.

Testování pomůcek a tím pádem jakási kontrola jejich kvality.slevové akce,rychlost vyřízení. Obchod rozhodně doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 1.12.2020
Děkujeme za příjemnou zpětnou vazbu :) Tým Super-penis.cz
Avatar autora | 21.3.2020
+ rychlé a spolehlivé

Avatar autora | 20.3.2020
+ Diskrétnost,rychlost,flexibilita,ochota řešit komplikované situace.
+ Na nic jsem nepřišel.

Obchod jednoznačně doporučuji.Slevové akce.Dobré ceny.Testování výrobků.Obchod výrobky,které příliš nenadchnou a jsou nekvalitní,tak s nabídky vyřazuje aby zákazník měl k dispozici jen kvalitní zboží.
Avatar autora (Administrátor) 1.12.2020
Ano přesně tak to je. Zboží, které je nekvalitní, vyřazujeme. Každé zboží testujeme, aby naši zákazníci byli co nejvíce spokojeni. Jsme diskrétní a snažíme se být co nejrychlejší. Velmi děkujeme za takovou zpětnou vazbu a přejeme hezký den :) Tým Super-penis.cz
Avatar autora | 9.3.2020
Kvalitní zboží za super ceny. Rychlé doručení.
Avatar autora (Administrátor) 1.12.2020
Jsme velmi rádi, že se Vám zboží líbilo. Dáváme si záležet, jak na rychlém odeslání, tak i na výběru zboží. Velmi děkujeme za hezkou zpětnou vazbu :) Tým Super-Penis.cz
Avatar autora | 24.12.2019
Super
Avatar autora (Administrátor) 1.12.2020
Děkujeme :) Tým Super-Penis.cz
Avatar autora | 1.12.2019
Perfektní věc zásilkovna.